יום שני, 30 בנובמבר 2015

ביסקשיו - עוגיות ביסקוטי עם בננה, שוקולד, תפוז והמון קשיו

ביסקוטי עם המון דברים טובים
פעם באוניברסיטה, לפני כמה שנים, כשעוד לא ידעתי כמעט כלום על אפייה, החלטנו כמה חברים לעשות יחד ערב אפייה.
אז לקחנו מתכון לעוגיות, אלתרנו לפי חומרים שהיו לנו בדירת הסטודנטים הפיצית, אפינו בטוסטר אובן מצ'וקמק כזה ו- וואלה, יצאו לנו אחלה ביסקוטים!

יום רביעי, 25 בנובמבר 2015

סופגניית הפתעה! כדורי שוקולד בתחפושת של סופגנייה

מי מנחש מה מסתתר בתמונה?
חג החנוכה בפתח ולכבודו הכנתי סופגניות. 
לא מדובר על סופגניות רגילות.
בסופגניות האלו אין ריבה ולא מטגנים אותן בשמן ואם תשאלו את הילדים, אז רובם יגידו לכם שהן הרבה יותר טעימות מהסופגניות הסטנדרטיות.

אז מה העניין פה?!

יום ראשון, 15 בנובמבר 2015

פטיפורים - מרציפן פטל ממולא במוס שוקולד וג'לי פטל



פטיפור מרציפן ממולא במוס שוקולד וג'לי פטל
לפני מספר חודשים הוזמנתי יחד עם קונדיטורים נוספים מכל קצוות הארץ להשתתף במפגש פסגה בנושא פטיפורי על של אתר האפייה המעולה "מנטקה".

כל אחד היה צריך להביא למפגש – איך לא – פטיפור מעשה ידיו.
בתור אחת שמטורפת על מרציפן, היה לי ברור שאני מתכננת לשלב מרציפן בפטיפור, אבל...

למפגש שכזה,שכלל את מיטב הקונדיטורים בארץ, אי אפשר להביא סתם מרציפן, חייבים טוויסט.

יום ראשון, 8 בנובמבר 2015

פחזניות דלוקס - פחזניות במילוי שוקולד וקראסט קקאו

פחזניות עם קרם פרלינה בציפוי שוקולד פריך
פחזניות מבחינתי הן הקינוח האולטימטיבי כשאני רוצה להרשים את האורחים במשהו שהוא יותר מיוחד מעוגיות, יותר קל להכנה מעוגת רושם עמוסה בשכבות קרמים ומרקמים ויותר.. פשוט יותר.. כי מהמתכון שאכתוב פה למטה יוצאות המון פחזניות ואם עושים אותן מיני (כמו שאני עשיתי) אז יוצאות המון*2 !!