יום ראשון, 31 ביולי 2016

טארט מנגו קייצי

טארט מנגו וקרם שקדים קייצי
הקיץ עדיין פה וחם..נורא חם.
אז הכנתי טארט שקדים עם שכבות של דובדבני אמרנה, קרם שקדים, גנאש לימון ומנגו. המון מנגו. 
הכי מרענן


יום רביעי, 27 ביולי 2016

עוגת יומולדת עם חמש שכבות - מתכון מהילדות

עוגת יומולדת בחמש שכבות
"אין אין אין חגיגה.. בלי בלי בלי בלי עוגה"
"אז....איפה איפה איפה איפה איפה ....(*100) העוגה?"

הנה היא! פשוט תמשיכו לקרוא..


יום שבת, 23 ביולי 2016

חטיפי אנרגיה ביתיים ללא אפייה

חטיפי אנרגיה ביתיים ללא אפייה

כשמתחשק לי משהו מתוק כדי להרים את המורל לפני שאני מתחילה את המשמרת השניה שלי
כלומר- אחר הצהריים עם הילדים,
אני מוציאה חטיף אנרגיה אחד קטן כזה, מה שגורם לנשנוש כל הקופסה כי הקטנטנים תופסים אותי על חם ודורשים את החלק שלהם בשלל!
אבל זה כלכך קל ובריא שלא אכפת לי להכין אותם שוב ושוב ושוב...

יום שלישי, 19 ביולי 2016

טריקולור אקזוטי - מוס פטל, פסיפלורה וליצ'י על תחתית עוגת ספוג דובדבנים

טריקולור אקזוטי - מוס פטל, פסיפלורה וליצ'י על תחתית עוגת ספוג דובדבנים

כמו שאני אוהבת להכין (ולשתף) עוגות מרשימות שהן סופר דופר קלות להכנה
ככה אני גם אוהבת להכין (ולשתף) עוגות מרשימות שדורשות קצת מאמץ 
אבל זה לגמרי משתלם!

יום רביעי, 13 ביולי 2016

עוגת שוקולד מושחתת

עוגת שוקולד מושחתת

היא שוקולדית, היא מלאה בקרמים ושוקולד, היא מצופה בשוקולד והיא מקושטת בממתקי שוקולד!
שוקולד- כבר אמרתי?

יש לי כל כך הרבה מה לכתוב על העוגה הזאת
אבל נראה לי שבמקרה הזה , תמונה אחת שווה אלף מילים. בהחלט!

יום שני, 11 ביולי 2016

סלט סלנובה עם סלק ואגוזים

סלט סלנובה, סלק ואגוזים
SLANOVA
אומרים עליה שהיא:
 מיוחדת, פריכה, מעודנת ואפילו חמאתית
והאמת- זה מה זה נכון!

יום ראשון, 10 ביולי 2016

קינוח מוחיטו "HAPPY HOUR"

קינוח מוחיטו  " HAPPY HOUR "
איך מכינים מוחיטו (Mojito) ?
לוקחים רום, ליים, נענע, סודה, סוכר וקרח כתוש,
מערבבים הכל יחד ומגישים בכוס גבוהה.

המוחיטו מגיע אלינו היישר מקובה והוא קוקטייל קלאסי, קייצי, כייפי ומרענן (בעיקר בזכות עלי הנענע שלו)

איך מכינים קינוח מוחיטו?
נכנסים לפוסט הזה עם מצב רוח טוב!

יום שבת, 2 ביולי 2016

קאפקייקס שוקולד בציפוי קצפת שוקו-וניל

קאפקייקס שוקולד בציפוי קצפת שוקו-וניל
חודש יולי הוא חודש עם המון ימי הולדת!
אל תשאלו אותי למה ואני גם לא מנסה לברר יותר מדי. מבחינתי זאת סיבה למסיבה!

כבר הרבה זמן שאני רוצה להכין קצפת בשני צבעים והנה זה קרה.