יום שני, 31 באוקטובר 2016

המדריך המלא לעבודה עם שמרים - חלק 1


אני לא מכירה אחד שיתנגד לאיזה קרואסון חם או איזו גבינית מתוקה היישר מהתנור,
כולם יודעים שמאפי שמרים הם הדבר הכי טעים שיש, בכל זמן ובכל צורה אבל לא כולם יודעים איך מכינים אותם.
מהו בצק השמרים המדובר? איך מכינים אותו שייצא כמו במאפיות הכי הכי?
שבי קליין מאיר , קונדיטורית, אלופת השמרים והמנהלת של אחת מקבוצות האפייה הכי מלמדות בפייסבוק :

"אפייה וקונדיטוריה- ask it, bake it" תתארח בבלוג ותגלה לכם את כל מה שרציתם לדעת על שמרים ועוד.

יום שבת, 15 באוקטובר 2016

עוגת תפוחים וקרם מסקרפונה



עוגת תפוחים היא אחת העוגות האהובות אצל רבים.
קשה נורא לעמוד בפיתוי של פאי תפוחים טוב עם כדור גלידת וניל בצד או איזו חתיכת עוגה בחושה עם קוביות תפוחים מקורמלות.
החג הזה אתם עומדים לשגע את כולם עם "המלכה של החג" -
עוגת תפוחים עשירה ורכה עם קרם מסקרפונה וכתר מרציפן ממולא באינספור יהלומים אדומים.

יום ראשון, 9 באוקטובר 2016

פוסט המלצות לרגע מתוק בברלין


חמש שוקולטייריות
ארבע (מאות) קלוריות לקינוח 
שלוש ארוחות ערב
שתי עוגות שמרים שוות (אם לא סופרים את כל הקרואסונים שבדרך)
ובחור אחד שזרם עם כל השגעונות המתוקים שלי (ואפילו נהנה!)