יום שבת, 19 באוגוסט 2017

סלסילות קאדיף חמודות להפליא




אוהבים לארח? הנה מתכון מושלם לאירוח קייצי וקליל - 
סלסילות קאדיף מתוקות כאלה שיתאימו כקינוח לכל אירוח.

הכנת פשוטה מאוד של סלסילות קדאיף שאפשר למלא בכל טוב.
אני מילאתי בקרם מסקרפונה וניל ורוטב דובדבנים חמוצים אבל כמובן שאפשר למלא בכל קרם שאוהבים ופירות העונה.. יאמי, כבר מתחשק לי להכין שוב.


עוגת קדאיף אישית במילוי קרם גבינה ומרמלדת פטל

רכיבים (15 סלסילות אישיות):

איטריות קדאיף:
250 גר' איטריות קדאיף טריות או מופשרות
100 גר' חמאה
1 כף סוכר (12 גר')

מלית מסקרפונה:

500 גר' גבינה לבנה 9% מסוננת היטב במקרר
250 גר' גבינה מסקרפונה
150 גר' סוכר 
1 כפית תמצית וניל אמיתית
1 מיכל שמנת מתוקה 38%


קישוט:
דובדבנים 

מפשילים שרוולים:

1. איטריות קדאיף: מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. יוצקים חמאה מומסת על האטריות ומערבבים בעדינות.
3. מוסיפים את הסוכר, ממשיכים לערבב עד שכל הסוכר מפוזר באופן שווה בתערובת.
4. מסדרים שכבה דקה של אטריות בתוך תבנית שקעים של קאפקייקס ודוחסים היטב ליצירת צורת סלסלה.
5. אופים למשך 10-15 דקות עד שסלסילות האטריות משחימות ומצננים. 
6. מלית גבינה: מערבבים את 2 סוגי הגבינות עם הסוכר עד להמסתו המלאה של הסוכר ומוסיפים את הוניל.
7. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאד.
8. מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול ומעבירים לשקית זילוף.
9. מזלפים הר של מילוי הגבינה בתוך כל סלסלה.
10. מקשטים עם דובדבנים.

עוד טיפ טיפה וסיימנו:

* אפשרויות נוספות למילוי: קרם פאטיסייר, גנאש שוקולד מוקצף.
* ניתן להוסיף תוספות שונות שיתנו צבע וקרנצ'יות לכל העיניין : פירות קיץ, אגוזים מקורמלים וקצוצים.
* נשארו לכם אטריות קדאיף? למה שלא תכינו את הקינוח המהמם הזה?

רוצים לבוא להתארח אצלי? רק תגידו, הדלת פתוחה!
ועד שתגיעו אליי הבייתה אתם תמיד מוזמנים להתארח בדף הפייסבוק שלי, מחכה לראות איך יצא לכם :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה